Ata Ortaokulu

Vizyon: Bilim ve teknolojinin ışığında öğrenmeyi bilen, her zaman ve her yerde başarılı olacak, topluma yararlı, üstün karakterli bireyler yetiştirmek.

Misyon: Milli Eğitimin Temel İlkeleri ve Genel Amaçları doğrultusunda milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, başka inançlara hoşgörülü ve saygılı olan, bilimden ayrılmayan, toplumun menfaatini kendi menfaatlerinden üstün tutan bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:25
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Kayıt Bölgesi İçinde Var.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 02126526967

Belgegeçer - (212) 654 3023

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://bahcelievlerataoo.meb.k12.tr

Adres - Çobançeşme Mh. Nagihan Sk. No1 Yenibosna Bahçelievler/İstanbul www.bahcelievlerata.k12.tr

Çok Amaçlı Salon :1

Yerleşim Yeri - Çobançeşme Mh. Nagihan sk. No:18 Yenibosna

Ulaşım 31- 31E ve 98 numaralı otobüsler ile okulumuza ulaşım sağlanabilmektedir. Okulumuz 2020-2021 eğitim öğretim yılında güçlendirmeye alınacağı için 5-6 ve 7. sınıflar Altınyıldız İlkokulunda 8. sınıflar ise Doğu Sanayi İlkokulunda eğitim öğretimine devam edeceklerdir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 2 km.